Hoofdpijn

Heb je last van hoofdpijn? Vervelend! Wij weten dat hoofdpijn soms zo hinderlijk kan zijn dat het zelfs een beperking geeft in jouw dagelijks leven. Om te begrijpen waar de hoofdpijn vandaan komt, is het belangrijk om te weten welke vormen van hoofdpijn er zijn. Zo kan er sprake zijn van spanningshoofdpijn, migraine, hoofdpijn door medicatie of cervicogene hoofdpijn (hoofdpijn vanuit de nek).

Elke vorm van hoofdpijn is anders en heeft verschillende oorzaken. We herkennen de verschillende vormen van hoofdpijn ook door na te vragen waar de hoofdpijn zich bevindt, wat de aard van de hoofdpijn is en hoe lang er al sprake is van hoofdpijn. We zien ook vaker dat er sprake is van meerdere hoofdpijnsoorten tegelijkertijd. We spreken dan van combinatiehoofdpijn.
Hoofdpijn kan gepaard gaan met bijkomende symptomen zoals; overgevoeligheid voor licht en/of geluid en het hebben van nekpijn en duizeligheid.

Verschillende therapeuten binnen ons team hebben zich gespecialiseerd in hoofdpijn klachten.We vinden het belangrijk om goed te achterhalen om welke vorm van hoofdpijn het gaat, om zo een goed behandelplan voor jou op te kunnen stellen.

Contactgegevens

Fysiotherapie Soerendonk

Goorstraat 15
6027 NB Soerendonk

Telefoonnummers:

06 42 05 08 58

Nevenlocaties

Fysiotherapie Beusen – Foudraine

Anna Paulownalaan 2
5583 BE | Waalre
040 22 14 396

Eeckenrhode

Irenelaan 9
5583 AD | Waalre

Zorgvilla Rosorum

De Leesakker
5582 JM Waalre

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
7:30 tot 19:00