Heup

Ai, pijn aan de heup? Heupklachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Het kan  zijn dat er sprake is van pijn of stijfheid door een blessure of overbelasting. We kijken dan naar je houding en looppatroon en zo mogelijk de oorzaak van de klachten wegnemen voor een beter herstel. Ook kan het zijn dat een van onze manueel therapeuten de beweeglijkheid van de heup gaat onderzoeken of dat u met een fysiotherapeut specifieke oefeningen gaat doen.

Het kan ook zijn dat jouw klachten ontstaan door slijtage van de heup. Dit kan zorgen voor pijn en stijfheid, vaak na een periode lang zitten. Dit wordt vaak in de lies of bil gevoeld en kan een uitstralende pijn geven richting de knie. Ook kan het zijn dat het lopen minder goed gaat. Gelukkig kan fysiotherapie en manuele therapie een uitkomst bieden. Uit onderzoek blijkt dat oefentherapie en manuele therapie een positief effect heeft op heupklachten door artrose.

Ook na een heupoperatie zoals een Totale Heup Prothese (THP) kun je bij ons terecht. Wij komen graag eerst bij jou aan huis totdat je voldoende hersteld bent. Daarna kunnen we gaan trainen in onze nieuwe oefenzaal. Hier hebben we alle mogelijkheden om te werken naar een optimaal herstel!

Sinds oktober 2020 bieden wij ook GLA:D® therapie aan. 

Contactgegevens

Fysiotherapie Soerendonk

Goorstraat 15
6027 NB Soerendonk

Telefoonnummers:

06 42 05 08 58

Nevenlocaties

Fysiotherapie Beusen – Foudraine

Anna Paulownalaan 2
5583 BE | Waalre
040 22 14 396

Eeckenrhode

Irenelaan 9
5583 AD | Waalre

Zorgvilla Rosorum

De Leesakker
5582 JM Waalre

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
7:30 tot 19:00