Wie ben ik?

Mijn naam is Monique Baten-Winters. Geboren en getogen in Soerendonk, ook wel bekend als Zurrik. Ik ben gehuwd en heb twee kinderen.

Na diverse studies en jarenlange ervaring in een fysiotherapie praktijk ben ik in 2018 een eigen praktijk gestart in Soerendonk. Ik heet u dan ook van harte welkom in mijn praktijk: Fysiotherapie Soerendonk.

Sinds 2005 ben ik gediplomeerd Bachelor Fysiotherapeut. In 2006 heb ik ook de opleiding tot Audiologie Assistent afgerond. De afgelopen jaren heb ik veel werkervaring opgedaan in een particuliere praktijk in Waalre.

In 2008 heb ik de specialisatie tot Orofaciaal Fysiotherapeut afgerond. Sindsdien heb ik veel klachten in het gezicht, aan het hoofd en in de hals behandeld. In 2012 heb ik de opleiding tot Oncologisch fysiotherapeut gevolgd.

Zoals u kunt lezen, ben ik een ‘druk baasje’, om de balans te vinden sport ik graag en ben ik Mindfulness trainer. Niet zweverig maar gewoon meer in het hier en nu.

Na al deze jaren in loondienst heb ik nu de stap gezet om mijn eigen praktijk op te starten. Ik wil u van harte welkom heten! 
Heeft u een vraag?
Vul het contactformulier in, bel, mail of app me gerust! Dan kijken we samen, wat ik voor ú kan betekenen.